Megaupload 2.0 sikrer finansiering

0
50

Megaupload, når verdens største fildeling websted, før det blev taget ned af FBI, kan gøre comeback snart finansiering for Megaupload 2.0 er blevet sikret for nylig.

Finansieringen kampagne lykkedes at nå den mindste investering mål for €918.611, før det endte på 24 oktober 2016 med en samlet investering mængden af €1.060.354.

Sat af og er forbundet med den berygtede Kim Dotcom, Megaupload 2.0 har til formål at revolutionere fildeling. Bitcache Begrænset, selskabet bag projektet, lover at levere den nødvendige teknologi til at “dele filer sikkert, sikkert, og væk fra nysgerrige øjne”.

Teknisk set, Bitcache er en mikro-transaction service, der udnytter Bitcoin og Blokkæden. Transaktioner vil opstå ud af kæden i henhold til Bitcache på grund af begrænsninger i forhold til, hvor mange transaktioner, Blokkæden kan håndtere, men er re-introduceret for eksempel, når brugerne ønsker at hæve penge.

megaupload 2.0

En anden ting, der er det særlige ved Megaupload 2.0 er, at brugerne får en Bitcoin Wallet automatisk om sign-up, og at Bitcache er derefter anvendt til transaktioner.

Det er uklart, lige nu, hvis brugerne vil have til at betale for enhver transaktion, de gør, og hvor meget det ville koste dem at gøre det.

Ideer til fremtidige Bitcache service viser dog, at systemet kan udvides til i fremtiden at tage hensyn til video-streaming, nyheder, stillinger, trafik-eller mikro-betalinger.

Den Bitcache team har planer om at frigive Megaupload 2.0 i januar 2017. Succes kan i høj grad afhænge af, hvordan systemet virker, og om det kræver, at alle brugere at tilføje midler til deres tegnebog først, før de kan gøre noget, eller om der vil være gratis muligheder så godt.

Hvis alle transaktioner kræver midler, siger fil-uploads og downloads, så er det sandsynligt, at Megaupload 2.0 vil ikke komme tæt på populariteten af Megaupload eller Mega, anden fildeling service, at Kim Dotcom skubbet, og derefter har bevæget sig væk fra.

Et af de interessante spørgsmål, der opstår fra den vellykkede kampagne er, om brugerne vil have tillid til Kim Dotcom en tredje gang med en fildelingstjeneste. Mens Mega stadig er i drift, Kim anført i 2015, at tjenesten ikke var sikker at bruge mere. I betragtning af, at Mega var hans projekt, det er kun rimeligt at antage, at brugere kan have svært ved at tro på, at tingene bliver anderledes, når Megaupload 2.0 lancerer.

Nu kan Du: Hvad er dit take på Megaupload 2.0?