Indie smartwatches er dømt til at forsvinde, så længe Apple og Google har kontrol

0
60

Smartwatches er at have en hård tid. Uanset hvad dine valgte platform, salg er for det meste ned, hardware er for det meste pladskrævende software er for det meste langsom, og batteriets levetid er for det meste fattige. Industrien i almindelighed synes at være en drejning i retning af en masse af lignende Android Bære ure, hvor den største forskel ligger i, hvad mode brand logo, de bærer.

Men men, der er stadig drømmere som folk bag Dagadam Watch, der er på udkig efter sikkerhedskopiering på Kickstarter. Nu, der er noget galt med den Dagadam ‘ s hardware på egen hånd — det er en nice nok ud (hvis det er en smule tyk) touchscreen smartwatch, der bruger et interessant trykpanel ordningen, og har en påstået tre dage af batteriets levetid. Men ideen om at iværksætte en uafhængig tredjepart smartwatch, der er baseret på en proprietær software platform på markedet i dag, virker bare utroligt dumdristigt.

Der er to, måske tre levedygtige fuld smartwatch platforme lige nu

Som det er nu, der er to, måske tre levedygtige smartwatch platforme lige nu:

  • Apple Ur, fordi Apple gør også iPhones og nægter at tillade, at andre skal have samme niveau af integration i iOS. Det betyder, at i modsætning til tredjemand, ligesom Pebble, Apple kan integrere iMessage og tillader Apple Ur apps til at være bundtet sammen med iPhone apps, som du allerede har installeret.
  • Android Slid, som har en lignende fordel, som tillader udviklere nemt at binde deres eksisterende Android-apps i Google ‘ s smartwatch platform. Det giver Android Bære store tredjemand støtte, med den ekstra opbakning af Googles massive software koteletter.
  • Og Samsung ‘ s Galaxy Gear linje, som er nok det tætteste forhold til noget som Dagadam. De seneste Gear ure også køre deres egen proprietære platform med mere begrænset udvikler støtte end Android Slid eller Apple-Ur; men i modsætning til de Dagadam, hvor succes eller fiasko af virksomheden er ridning på et enkelt produkt, Samsung er en multi-milliard dollar selskab, der har ressourcer til at holde Gear linje, der går for år, selv hvis den sælger dårligt.

Det er det. Den næste tætteste, vi nogensinde har haft til en levedygtig tredjemand udfordrer var Sten, som på trods af at der bogstaveligt talt alt, hvad der går for det første på markedet, fantastisk design, fremragende batterilevetid, positive anmeldelser, dedikerede kunder, og hundredvis af millioner af dollars i støtte — kunne stadig ikke slå de etablerede spillere. Det blev for nylig solgt på billige at Fitbit og ikke vil foretage eller støtte sin hardware længere.