Ikke installere Nvidia driver 375.57 på Windows-10

0
71

Nvidia har frigivet en ny driver til grafikkort på fredag, og det viste sig hurtigt, at den driver, der er forårsaget af alle former for spørgsmål på Windows-10 maskiner.

Når det kommer til installation af nye drivere, display drivere eller andre, er det som regel en god idé at vente et par dage, før du installerer dem på en af dine computere.

Hvis du har midlerne, er det som regel bedst at teste driveren på et test system for at gøre sikker på, at det vil sandsynligvis køre fint på produktion af maskiner.

Nvidia ‘ s Geforce Spil Klar Driver 375.57 driver kommer med optimeringer for Battlefield 1, Civilisation VI, og snart vil blive frigivet Titanfall 2. I betragtning af, at den driver, bringer sammen med det optimeringer for disse meget efterspurgte og populære spil, var det ingen overraskelse, at spillerne begyndte at downloade og installere Nvidia Geforce Spil Klar Driver 375.57 på deres maskiner til at drage fordel af det.

Især brugere på Windows-10 Pc ‘ er har bemærket, kort efter at føreren var årsag til alle mulige spørgsmål på deres system.

Nogle symptomer observeret af Windows 10 brugere var, at Windows Store-apps begyndte at gå ned, at træk og slip-handlinger i Start-Menuen ikke virker efter hensigten, og var forårsager problemer, og at videoer og animerede Gif ‘ er viser artefakter.

Nvidia har release Geforce Spil Klar Driver 375.63 kort tid derefter, som fastsat i disse spørgsmål. Det er allerede tilbydes på den officielle Nvidias hjemmeside og Geforce hjemmeside, hvor det har erstattet defekt driver. Hvis du troede, at afslutningen på den historie, du tager fejl.

nvidia driver

Hvis du kører med Nvidia ‘ s Geforce Erfaring software, du ved, at det er det primære værktøj, der på mange maskiner for at opdatere drivere.

Viser sig, at værktøjet stadig er at tilbyde version 375.57 til download, og ikke den nyere version af den driver, der er fastsat af de problemer, som brugerne har oplevet.

Det er uklart, hvorfor den ældre føreren er stadig, der er anført i ansøgningen, og ikke den nyere. Brugere, der opererer Pc ‘ er med Nvidia grafikkort skal hente og installere Nvidia drivere manuelt fra hjemmesiden, og ikke bruge Geforce Erfaring for, at. Dette gælder især for brugere på Windows-10 Pc ‘ er, men brugerne på maskiner, der kører ældre versioner af Windows, bør gøre det samme, da det giver dem en opdateret driver.

Geforce Oplevelse var i nyhederne for nylig, da den seneste version af softwaren foretaget bruger registrering er obligatorisk. Dette er blot endnu en grund til hvorfor du måske ønsker at undgå programmet. Mens det tilbyder simple konfigurationer til spil — at nogle gange og andre gange ikke-det giver noget i den henseende, at du ikke kan gøre det direkte i spillet.

Du vil også fjerne en anden baggrund service, der kører hele tiden på din PC.