Hur Att Stoppa Människor Från Att Lägga Till Dig Till Facebook-Grupper

0
2532

En av de dummaste idéer någonsin på Facebook är att vänner kan automatiskt lägga till dig i grupper. Jag är inte säker på varför Facebook tycker att ge vänner makt att lägga till dig till någon av grupp det är en bra idé, men funktionen är det och det används aktivt. Så, om du någonsin ville skapa ett jag är den Största gruppen och bjud in alla dina vänner till det, då är detta din chans att göra just det. Dina vänner kommer automatiskt att läggas till i ny grupp, och det är upp till dem att antingen försöka få in i gruppen igen, eller delta i den.

Det är inte riktigt klart varför de inte skicka ut inbjudningar i stället, vilket skulle ge varje vän valet att antingen ansluta sig till den nya gruppen eller ignorera inbjuda för att inte gå med i gruppen.

Det är tydligen bara möjligt att bjuda in vänner till nya Facebook grupper. Om du besöker en gammal grupp sida på Facebook kommer du att se följande punkt på toppen.

Under de närmaste månaderna, Facebook kommer att arkivering alla grupper som har skapats med hjälp av den gamla grupper format. När denna grupp är arkiverad, dess vägg inlägg, bilder och diskussioner trådar kommer att flytta till nya grupper-format, men gruppens medlemmar kommer att behöva lägga till dig igen.

Den nya Koncernen sidan den länkar till ger lite information om den nya koncernen koncept på Facebook. Det är endast möjligt att automatiskt lägga till vänner till nya grupper på Facebook. Det gamla konceptet var att skicka vänner inbjudningar om du ville ha dem att gå med i en grupp på Facebook.

Den nya koncernen konceptet är uppenbart bristfälligt, med tanke på att de flesta Facebook-användare är inte bara vänner med sina närmaste vänner och släktingar, men med många olika användare av sociala nätverk.

Detta kan öppna dörren för spam eller ens skadliga attacker i form av phishing-länkar eller nedladdningar. Det behöver inte nödvändigtvis måste gå så långt, men för att vara en medlem av en grupp som du inte vill vara en del av kan vara skäl nog att vara mot den nya koncernen koncept.

Hur kan du hindra människor från att lägga till dig till Facebook Grupper automatiskt? Det korta svaret är att du inte kan. Det enda alternativet du har är att lämna gruppen och kontakta vän för att låta dem veta att du inte vill vara en del av gruppen. Om du får åter läggas till, att ditt enda alternativ är att lämna igen och / eller ta bort vän som har lagt till dig från en vän i listan.

Här är hur du lämna grupper. Klicka på Grupper på din Facebook-profil sida. Länken grupper ligger nära det övre högra hörnet av sidan.

facebook groups

Där ser du en lista över alla grupper som du är medlem av. För att lämna en grupp, håll markören över gruppen. En blå x visas bredvid gruppen. Klicka på x för att lämna gruppen.

leave facebook group

Du kommer att få en bort en grupp medlemskap fråga om bekräftelse. Välj ta Bort om du är säker på och vill lämna den valda gruppen på Facebook.

remove group membership

Har du lagt till vänner för att grupper automatiskt? Hur har du hanterat detta?

Uppdatering: en Del användare tycker att denna artikel är missvisande, eftersom det är att inte svara på frågan att de kom hit för. Här finns flera alternativ som användare i kommentarerna har påpekat:

  • Du kan inte vara åter till grupper om du lämnar dem, så att detta kan hjälpa. Uppdatering: Facebook visas en kryssruta idag som du behöver för att kontrollera att undvika att vara har lagts till i gruppen igen. Kontrollera “för att förhindra att andra medlemmar lägger du tillbaka till denna Grupp” – rutan innan du trycker på knappen lämna grupp.

facebook prevent group re-adding

 

  • Du kan skapa eller prenumerera på en massa falska / tom grupper för att nå den grupp gräns. När du tror du inte kan läggas längre till nya grupper.
  • Och slutligen: Kommunicera med de vänner som lägger du till gruppen ans se om du kan få dem att sluta lägga till dig till grupper. Om du inte kan, bör du överväga att unfriending sedan på Facebook som de inte kan lägga till dig i grupper om de inte längre är din vän.

Där har du det. Tre helt bra svar på frågan på sidan. Det vore naturligtvis bättre om Facebook skulle ge användare en möjlighet att acceptera eller avböja gruppen bjuder in, men eftersom det inte är ett alternativ just nu, är din enda satsningar är de alternativ som anges ovan.