Cristiano Ronaldo lemlæstede statue sender internet i Photoshop frenzy

0
48

Som en af verdens to bedste fodboldspillere Cristiano Ronaldo er en af de mest kendte ansigter på planeten. Han vises på undertøj annoncer, video-spil, og intimbarbering-reklamer i hele verden, fra USA til Kina. I Portugal, han er en halvgud, men han er endnu en uafgjort, så langt væk som i Japan, hvor hans ultra-genkendelige ansigt er brugt til at sælge tvivlsomme munden-toning-enheder.

Det er et ansigt, der er mindeværdig for alle, det ser ud til, medmindre den person, der for nylig blev til opgave at genskabe det i bronze. Ronaldo ‘s globale succes havde inspireret omdøbning af en lufthavn i sit hjemland-Madeira — en begivenhed fejres med en buste af Ronaldo’ s head, som er bestilt til at være stolte af sted på lufthavnen selv.

I det mindste, det er beregnet til at blive Ronaldo. Det færdige produkt gør den berømt smuk mand i noget af et monster, kvadrat hans hoved, faldende hans øjne, og oppumpning hans knogler til at rædselsvækkende plan. Det ser ud som om nogen har en dårlig reaktion på hårfarve, eller som the Goonies’ Sloth efter nogle delvist vellykket plastikkirurgi, og som kan forventes i disse situationer, internettet gik vild.


Den photoshops var næsten øjeblikkelig, skildrer Ulykke Ronaldo (som jeg gerne vil have ham til at være kendt) som Batman ‘s To-Face, Mass Effect er uhyggeligt animerede hovedpersonen, Han Solo nedfrosset i karbonit, BioShock’ s Andrew Ryan, og så er DET, monster gemmer sig i kloakkerne. Andre gik den anden vej, kortlægning af unheimlich konturerne af den buste, i ansigtet, på den rigtig mand ‘ s sande ansigt, gør hans hoved lumpne og hans øjne skrig “dræbe mig.”