Ændre Windows Fil Form For

0
49

Windows XP (Update: alle klient-versioner af Windows dele denne form for) har en meget forvirrende måde at liste filer i mapper. Lad mig give dig en lille forklaring. Hvordan ville Windows XP sortere filerne abc1, abc101, abc4, abc401, abc8?

Nej, det er ikke ligesom jeg har bestilt dem i den sidste sætning. Standard for disse filer vil blive abc1, abc4, abc8, abc101 og abc401. Grunden til dette er, at Windows XP mener, at det tal til at være netop det, der betyder, at 101 er et større antal end 4 eller 8.

Den logiske måde at sortere filer vil være i min udtalelse for at se tal på de filnavne, som de enkelte tegn. Dette ville sortere fil navne på en naturlig måde, som vist ovenfor. Windows 2000 har denne standard sorteringsrækkefølgen, og det er muligt at aktivere den i Windows XP, så godt.

windows sort order

Den indstilling kan redigeres som sædvanlig i Windows-Registreringsdatabasen. Åbn registreringseditor ved at trykke på Windows-og R-på samme tid. Dette åbner boksen kør af systemet.

Skriv regedit i feltet åbn, og tryk på enter tasten bagefter. Du kan modtage en UAC-prompten, hvis du kører Windows Vista eller nyere versioner af Windows-operativsystemet. Hvis du gør det, acceptere det.

Brug den mappe struktur til venstre for at gå til følgende nøgle i Registreringsdatabasen:

HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftWindowsCurrentversionPoliciesExplorer

Højre-klik på Stifinder, og vælg New > Dword fra den sammenhængsafhængige menu. Navnet på den nye nøgle NoStrCmpLogical. Dobbeltklik på nøglen bagefter og ændrer værdien til 1. Dette ændrer standard sorteringsrækkefølgen til Windows 2000 måde. Hvis du ønsker at gå tilbage til XP måde at sortere filer og mapper i Windows stifinder ændre det til 0 eller slette-tasten.

new file sort

Windows 2000: abc1, abc101, abc4, abc401, abc8
Windows XP: abc1, abc4, abc8, abc101, abc401

Bemærk venligst, at du er nødt til at genstarte explorer.exe, logge af og på igen, eller genstarte computeren, før ændringerne bliver synlige. Det trick virker i alle nyere versioner af Windows.